En dag på jobbet

Ligger i soffan med värkande fötter efter gårdagens arbetspass som var helt galen! Serverade på en stor gala för motorförare med över 500 gäster. Vi var ca 40 servitörer så ni kan ju förstå hur stort det var. Tv-kamrer, stora skärmar som visade vad som hände framme vid scenen, vinskänk och mycket att tänka på. Varje servitör ansvarade för ett bord så när gästerna kom skulle man stå bredvid bordet med ett stort leende på läpparna. Sedan när man fick "signalen" från chefen så gick alla servitörer ut och hämtade vitt vin och gick tillbaka till sina "positioner". Sedan väntade man på "signalen" igen och sedan fick alla servera. Sen åter till positionen igen och vänta på signal för att få gå ut. Hela tiden var jag såå jävla nervös för att tappa något eller spilla när jag hällde upp vinet men det gick faktiskt bra. Stressigt var det men riktigt kul att vara med på. Hoppas att jag någon gång i framtiden får vara gäst på en sådan tillställning, får väl bli fotbollsfru!

Jag fick smaka på min vanliga tur också. När jag och Rikard var på väg till hotellet så upptäckte vi att den vanliga vägen hade spärrats av. Så vi försökte hitta en annan väg men lyckades inte och tiden tickade. Så vi bestämde oss för att hoppa över staketet vilket resulterade i att jag fastnade sittandes på staketet med benen på varsin sida och skon fastnade under. Till slut kom jag loss med ett stort fint hål mellan benen, lyckaat! Som tur var hade jag en rätt lång skjorta och förkläde så hoppas ingen såg något.

Nu ska jag göra ett ryck i lägenheten som är stökig som vanligt. Det spelar ingen roll hur mycket man städar eller diskar, bor man tre i en lägenhet utan diskmaskin så ser det förjävligt ut i vilket fall. Vad är idén med att städa då egentligen?!

/ Angelica

Kommentarer
Postat av: Sandra

Till att borja med.. kan inte fatta att jag foljer en blogg.. hur som helst!

Kan omojligt finnas nagon med sa mkt otur som dig! onskar dock att jag hade sett det.. hade ju dott av skratt... hahahahahaha

2010-11-22 @ 02:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0